Den første rigtige uge hjemme igen

Jeg tog hjem i fredags og fik besøg af CS i weekenden og det var så hyggeligt! Vi lejede en bil og startede med at smutte til Dragør for at få noget aftensmad og kigge på byen (jeg havde en idé om, at jeg måske skulle flytte til Dragør – den idé er dog forkastet nu…). Efter et smut omkring 8-tallet – endnu en idé om nyt sted at bo, smuttede vi på Christianshavn og gik aftentur der og så gaden hvor Huset på Christianshavn er optaget.

CS på Christianshavn

 CS og Astrid Hertz…

Dagen efter tog vi på Bakken, vi var heldige at nå det, da det var sidste åbningsdag inden vinter.

Vi fik vores frustrationer ud i Det Muntre Køkken… Her har jeg lige taget tre tallerkner med en bold…

Spiste is

Var på skydebanen, hvor vi næsten fik Jackpot

Var i Korsbæk og havde den sjoveste tur i Spøgelseshuset

– og gik tur i Dyrehaven.

Derefter kørte vi på tur op ad Strandvejen og endte med kaffe i Helsingør. Dagen blev sluttede af med middag på Vesterbro – total hipster-style. Ellers blev der hygget, snakket og drukket rose og rødvin.

…og så startede arbejdet igen…

Mandag blev brugt med at indhente alt det forsømte og få drengene up to date med mine bedrifter i det store udland. Derefter aftensmad på Stålvand for at fejre en andens awesome forfremmelse.

Tirsdag blev brugt på første vejledermøde med min nye Master-studerende og møde vedr. kurset, jeg skal undervise i. Da jeg kom derud om morgenen var hele bygningen evakueret pga. brandalamer – dramatisk velkomst… Derefter hjem og skrive det famøse kapitel færdigt, hvilket det blev omkring kl. 2 natten til onsdag – og jeg kunne ånde lettet op!

Onsdag gik med planlægning og mere skrivning. Heldigvis forsødet af vin og snak på Den Vandrette inde i byen om aftenen.

Torsdag stod på mere arbejde og så et smut først på Frederiksberg, efterfulgt af Vestegnen i Benny Hertz – en stor Ford transporter, for at hente spisebord med Helena og Normann. De har forladt mig og er flyttet til Høje Taastrup – dog har de været så betænksomme, at købe en lejlighed med værelse til mig.

Så kom vi til i dag, som har stået på arbejde og pakning – og nu sidder jeg i lufthavnen og venter på et fly, der indtil videre er en time forsinket…

Men ved i hvad? I mandags var der lige præcis fire måneder til aflevering – hvor vildt er det lige?!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *