Books

Jeg er gået i læse-mode – og kan slet ikke styre det, efter jeg lige har fået Mofibo. Jeg har det som om, jeg er blevet sluppet løs i en slikbutik! Jeg har lige læst Bear Grylls’ Blod, Sved og Tårer, hvilket viste sig at være en rigtig god bog! Jeg har aldrig rigtig set de der survival-programmer, men det skal ændres nu. Ellers er jeg i gang med Lena Dunhams Ikke Den Slags Pige, Harper Lees To Kill a Mockingbird, den sidste dog som lydbog, da den ikke er som “rigtig” bog derinde og så håber jeg på at få modet til at læse Keplers Stalker, den skulle være sindssyg uhyggelig, så ved ikke om det kommer til at ske… Ellers prøver jeg at lade være med at starte på for mange bøger på en gang, hvilket er svært, da der er så mange, jeg gerne vil læse – og især nu, hvor jeg kan koncentre mig lidt mere om det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *