210815

Jeg har ikke taget nogen computer med på ferie – både fordi jeg rent faktisk gerne vil holde ferie, men også for ikke at bruge dage på at sidde og browse. Jeg har en (måske lidt naiv) idé om, at jeg skal læse i rigtige bøger, være udenfor og egentlig bare tjekke lidt ud af livet en uges tid. Dog har jeg på den anden side også den idé, at jeg gerne vil holde lidt fast i min blogning, da jeg virkelig godt kan lide at få fastholdt dagene en smule. Så jeg er ikke helt teknik-løs afsted – har både iPad og tlf. med… Og jeg har lige brugt halvanden time, efter jeg er kommet i seng, på at se på lejligheder, tasker og iPhone covers – jeg tager mig sammen i morgen *hehehe*

– hey, da jeg ser bloggen som lidt a la en dagbog, skal jeg da lige have vist lidt billeder fra i går og i dag!

IMG_4310-0.jpg

H&H havde genforeningsmiddag på Wagamama i går aftes – åhhhh, det var tiltrængt! 

– efterfulgt af is i Nyhavn…

  

Marager Fjord helt sølv og fin i dag.

 

Solnedgang på landet her til aften…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *