Ferie!

Optursdag i dag. Deadlinen blev udsat, så vi når at få det skrevet færdigt, jeg skal tale med Ingeniøren næste gang jeg er på uni, jeg må frigive mit materiale og jeg går på ferie! Oveni så jeg øjensynlig så business-like ud i lufthavnen, at jeg blev guidet gennem ekspres-linjen i security, jeg har drukket iced coffee, dog ikke San Diego versionen, da de ikke har kokosmælk i Starbucks i DK(!) Og nu sidder jeg og venter på mit fly. Jeg har investeret i Dansk for første gang, da jeg blev ret inspireret layout-mæssigt, da jeg bladrede det igennem. Ved ikke om afhandlingen bliver god, men den bliver eddermanme pæn!

Suiten aka min kuffert er pakket igen…

Ferie – here I come og Uffe B. det er dælme et pænt blad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *