Seriøs oversovning

Jeg var så kæk at proklamere, at jeg havde sovet fra al jetlag – åhhhhh, jeg må le…

Kl. 4.30 i nat lå jeg stadig vågen og tænkte, at jeg hellere måtte få det bedste ud af det, så snackede den og læste smuds – og faldt til sidst i søvn. Jeg vågnede glad og veludhvilet og tænkte – hold da op vækkeuret har ikke engang ringet endnu! Indtil jeg tjekkede min tlf. og klokken ikke var lidt i syv, som jeg lå og troede, men 11.30! HALV TOLV!!! Jeg havde ligesom en deadline i dag + forskellige møder… Jeg fik rokeret rundt, aflyst, undskyldt, osv. Så det gik – men WTF?! Man må give min krop, den tager hvad den vil have – og har åbenbart manipuleret min hjerne så meget, at jeg ikke engang kan huske at have slået vækkeuret fra. Well played, well played indeed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *