Not that everyday

Jeg vil trods alt ikke kalde dette indlæg for everyday life, for i dag har været vild på den underspillede måde.

For det første blev jeg tilbudt et ny arbejde – og et seriøst spændende et af slagsen, som jeg faktisk rigtig, rigtig godt kunne tænke mig! Det kom fuldstændig ud af det blå, da jeg ikke lige gik og overvejede at skulle arbejde med noget andet det næste års tid. De var meget interesserede og jeg havde to minuter, hvor jeg tænkte, fuck ja – jeg skrider. Men så slog fornuften til og selvom muligheden for at færdiggøre projektet om aftenen og i weekenden var der, synes jeg ikke det var realistisk – og slet ikke uden finansering. Så jeg bliver hvor jeg er – og lever meget højt på cadeauen 🙂

Da jeg havde fordøjet det intermezzo, tjekkede jeg min mail – og der lå dagens næste overraskelse. Jeg skal skrive et kapitel til en bog – en rigtig bog! Det skal handle om mit projekt, min tilgang til emnet og mine tanker vedr. dette og sørme om bogen ikke bliver udgivet på Springer. Jeg synes det er SÅ syret! Og jeg er SÅ glad! 😀 – og stadig lidt rundt på gulvet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *