Everyday life, pt. 1

Jeg sad og læste nogle gamle indlæg igennem i går – og gud hvor var jeg sjov engang! Jeg kan ikke helt lure, om det er fordi, jeg er blevet ældre eller om det er fordi mit arbejde har suget al livsenergi ud af mig, men pt. er jeg lige så sjov som den knoldselleri, jeg fortærede til frokost i mangel af bedre –  det lader jeg lige stå et øjeblik…

Nå! Tænker at det er noget, der må ændres lidt på, så TAAAA DAAAAAHHHHHH – her er jeg…

Der er sket lidt af hvert siden sidst – dog ikke noget livsændrende… Jeg er gået ind i sidste år af PhD’en og er så småt begyndt at spekulere over, hvad jeg skal finde på af spas bagefter 😀 Ellers er jeg i en fase nu, hvor meget bliver gjort (forhåbentlig) for sidste gang *Weeeee!* og ellers meget skrivning. Så opholder mig så meget som muligt hjemme, da det er her, jeg bedst kan koncentere mig lige nu. Det er dog med den ulempe, at jeg ikke får tilfredsstillet mit sociale gen super meget – det er så som så med, hvor mange cafeburgere og cocktails jeg kan klare på en uge *host*.
Men må konstatere at jeg (overraskende nok) trives ret godt med arrangementet – i hvert fald lige nu.

Goddammit – jeg er allerede kedelig igen, CHRIST!

Nå, jeg vil drible til spinning (blev inspireret af læsningen i går – og hvor høj på endorfiner jeg åbenlyst var dengang ;)), og mon ikke det kan inspirere til lidt mere spas her på bloggen…

– og tjek lige mit cool outfit…

Fire lag, eksklusiv undertøj – og som jeg skrev på IG #nomakeup #nofilter #nodignity… Men lur mig, om de knæstrømper ikke er begyndt at vokse lidt på mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *