Weekend

Jeg har haft en superb weekend, der bare fløj alt, alt for hurtig afsted…

Fredag aften brugte jeg i selskab med en masse UX’ere på Staalvand til øl og burgere:

Gotta love en god Murder Burger 🙂

Lørdag formiddag var jeg på intro-tur med DMK (Dansk Mountainbike Klub) i Rude Skov. Må erkende at det track deroppe, lige er en tand for teknisk for undertegnede – eller også er jeg bare blevet en chicken på mine gamle dage… Det gik stærkt og vi endte med at miste to på vejen – der dog heldigvis blev fundet igen efter en rum tid. Så hele cykelturen hjem, trøstede jeg mig med, at jeg trods alt kunne hænge i og for en gangs skyld ikke var blevet væk…

Radisen og jeg venter på toget til Holte lørdag morgen…

Lørdag aften var jeg ude at spise på Tony’s, hvilket var super hyggeligt og de laver virkelig noget lækkert mad – kan klart anbefalde deres kødboller *Mmmmmm*…

Lørdag sluttede på Holmens Kanal Cocktailbar med Henrick’s – gotta love gin 😉

Søndag var det egentlig meningen, vi skulle ud at ro, men vejret var sindssygt dårligt, så det endte med brunch på Kalaset i stedet:

The Other Awesome One…

Det regnede big time og vi var en smule dovne, så vi nuppede en delebil ud til kajakklubben og blev ekviperet i stedet:

Ekvipering…

Jeg er i gang med at blive fortrolig med anorakken – jeg har ikke engang købt en af de mest klaustrofobiske – de værste er dem med gummimanchet i halsen. Da vi prøvede dem i butikken var der paniske tendenser og vi skiftes til at pille hinanden ud af dem, da vi virkelig hang fast i dem. Jeg valgte en mere human anorak – faktisk den jeg har på på billedet 🙂 Alligevel præsterede jeg, da jeg lige skulle prøve våddragt, sko og anorak sammen herhjemme, at hænge så meget fast, at jeg var på nippet til at klippe den op i panik… Heldigvis overlevede både jeg og anorakken fitting’en på et hængende hår 🙂

Efter at have set kvælningsdøden i øjnene, brugte jeg søndag aften med bland-selv slik, Masters of Sex og portvin (blev nødt til at dulme nerverne ;)).

Håber I har haft en fantastisk weekend! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *