May I introduce – Stella Hertz

Jeg har fået bil – eller rettere biler…

Jeg er blevet medlem af Hertz’ delebilsordning, hvilket vil sige, at jeg på alle tider af døgnet kan booke en bil fra forskellige p-pladser i København og så ellers bare køre 🙂 Der er tre biler her i Brønshøj og da jeg så at den ene var en Citroën C3, forelskede jeg mig lidt på stedet 😉 Så i dag tog Helena og jeg den ud på en tur 🙂

SÅ smart!

Her er hun:IMG_9906Mød Stella – Stella Hertz 🙂

Både jeg og Helena var fuldstændig forelskede i hende – det var så slemt at vi overvejede at kidnappe hende, da vi næsten ikke kunne bære tanken om, at der er andre, der har fornøjelse af hende…

Vi brugte dagen på at cruise langs Standvejen, spise frokost i Hornbæk efterfulgt af en tur på Bakken for at spise is 🙂

IMG_9913Sidste is inden Bakken lukker for i år…

Vi sluttede af i IKEA, så Stella var været på arbejde i dag – og det bliver absolut ikke sidste gang, vi hænger ud med hende… 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *