Jeg går og pønser…

Jeg har i noget nær de sidste ti år haft en drøm om at gå Caminoen og da jeg sad i Italien og ventede på at skulle hjem fra en fantastisk skiferie, slog det mig at det nok skulle være i år. Så her er jeg – jeg pønser på at gå den i september og jeg vil gerne gå den klassiske Camino – Camino Francés, fra Saint Jean Pied de Port til Santiago de Compostela. Dvs. ca. 30 km. om dagen i 28 dage + to fridage. Nogle siger at det er alt for langt og andre siger at det sagtens kan lade sig gøre – og jeg er kommet frem til, at jeg tror jeg satser 🙂

Nu er jeg i gang med at finde ud af, hvordan man træner op til sådan en tur – og det slog mig, at jeg (selvfølgelig) skal bruge min sommerferie på at gå Hærvejen, da den i 2010 blev udnævnt til europæisk kulturvej og rent faktisk er med til at forbinde norden med bl.a. Caminoen. Ergo – den ligger lige for. Nu skal jeg bare have gået nogle km…

– sig endelig til, hvis der er nogle, der vil holde mig ved selskab på de mange gåture 🙂

PC

 • 31. marts 2014 kl. 08:34
  Permalink

  Åh det lyder så fedt. Det er også på min drømmeliste. Det bliver fantastisk.

  Svar
  • 6. april 2014 kl. 22:00
   Permalink

   Er også super spændt 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *