Back in Business

Jeg har haft lyst til at blogge længe, men har ikke haft ordentligt udstyr til det… Det er pænt svært at holde styr på tekst, billeder osv. på en IPad, der konsekvent nægter at slette allerede indskrevne ord. Og min gamle Mac har sunget på sidste vers i umindelige tider – og kun været startet op, når jeg skulle udfylde offentlige papirer…

Men, men, men – i går aftes fik jeg en idé og i dag tilbragte Hipsteren og jeg formiddagen her:

– og med mig hjem kom dette vidunder:

En MacBook Pro, 13″ med retina skærm og ellers en mellemstørelse indeni 🙂

Jeg er forelsket og glæder mig SÅ meget til at have min egen computer igen, hvor jeg kan lave alle mine mere kreative ting og ikke kun skrive artikler 😀 Og ikke nok med det – så glæder jeg mig til at komme hjem til mit kamera – og få alle billederne lagt ind 🙂

En tanke om "Back in Business"

  • 23. marts 2014 kl. 05:52
    Permalink

    Det vil jeg glæde mig til.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *